Prijavite se za naš potpuno besplatni mjesečni bilten

Ne propustite priliku da budete u toku sa svim novitetima iz svijeta elektrotehnike! Electro Group, kao vodeća veleprodaja elektro materijala i opreme u Crnoj Gori, s ponosom vas poziva da se prijavite na naše mjesečne biltene.

Svakog mjeseca, pravo u vaše elektronsko sanduče, donosimo vam izbor najzanimljivijih informacija ne samo iz naše zemlje već i iz regiona i svijeta. Naše stručne članke, detaljne uvide u najnoviju ponudu i ekskluzivne prodajne pogodnosti, dizajnirali smo sa ciljem da obogate vaše poslovanje i pruže vam najnovije informacije iz same industrije.

Zašto treba da se prijavite?

Electro Group je više od veleprodaje; mi smo zajednica koja vrednuje djeljenje znanja i iskustava. Vjerujemo da je naša otvorenost i volja za djeljenjem ključ uspjeha ne samo za nas već i za cijelu industriju. Ovakav pristup nam omogućava da unaprijedimo naše poslovne procese, ali i da konstantno težimo ka inovacijama, čime doprinosimo sveukupnom napretku ne samo industrije, već i crnogorske privrede u cjelini.

U Electro Group-u, ne samo da težimo postavljanju novih industrijskih standarda kroz naše sveobuhvatne usluge, već i predano radimo na integraciji najmodernijih softverskih alata i rješenja.

Ova posvećenost inovacijama omogućava nam da ostanemo na samom vrhu tehnološkog napretka, osiguravajući preciznost i efikasnost u svakom projektu na kojem radimo. Naši inženjeri i zaposleni redovno učestvuju na seminarima, izložbenim sajmovima i treninzima, što je dokaz naše posvećenosti kontinuiranom profesionalnom razvoju i održavanju koraka sa najnovijim trendovima u industriji. O tome ćete, takođe, imati više prilike da čitate kroz naše mjesečne izvještaje o aktuelnim aktivnostima naših zaposlenih.

Pridružite se našoj zajednici već danas i zaronite u teme i trendove koji oblikuju električni svijet sutrašnjice iz perspektive naših stručnjaka. Mi smo ovdje da vas podržimo u svakom koraku vašeg poslovanja, nudeći pouzdana rješenja koja nadmašuju vaša očekivanja.

Electro Group

Vodeća veleprodaja elektro materijala i opreme u Crnoj Gori.

Naš mjesečni bilten

Budite korak ispred uz najnovije trendove i tehnološke inovacije