Sav materijal internet sajta www.electrogroup.me (u daljem tekstu “sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine.

Electro Group d.o.o. je privatna kompanija registrovana za proizvodnju, promet, usluge i inženjering sa sjedištem u ulici Sergeja Jesenjina 7, 81000 Podgorica, Crna Gora.

DJELJENJE I PREUZIMANJE SADRŽAJA

Podstiče se reprodukcija i širenje sadržaja koji je postavljen na sajtu, pod uslovom da se Electro Group d.o.o. navede kao izvor reprodukovanog materijala. Dozvoljeno je umnožavanje materijala, promovisanje proizvoda sa bilo koje od stranica sa sajta kao i skretanje pažnje drugima u vašoj kompaniji na sadržaj objavljen na sajtu.

Nije dozvoljeno mijenjanje papirne ili digitalne kopije bilo kog odštampanog ili preuzetog materijala, takođe nije dozvoljeno korišćenje bilo kakvih ilustracija, fotografija, video ili audio sekvenci ili bilo kog grafičkog prikaza odvojeno od propratnog teksta.

Status Electro Group d.o.o. (i status svih identifikovanih partnera) kao autora sadržaja na sajtu mora biti uvažen.

POVEZNICE

Dozvoljeno je postavljanje poveznice do sajta, pod uslovom da je to učinjeno na način koji je zakonit i ni na koji način ne iskorišćava i ne šteti reputaciji Electro Group d.o.o.

Zadržavamo pravo da povučemo dozvolu za povezivanje bez obavještenja.

Ukoliko želite da koristite bilo koji drugi sadržaj sa sajta osim navedenog, kontaktirajte nas putem e-maila ili zvaničnog kontakt formulara.

POVEZNICE KA DRUGIMA NA SAJTU

Na sajtu postoje poveznice koje vode do drugih sajtova. Poveznice se nalaze na sajtu samo zarad vašeg boljeg informisanja.

Nemamo kontrolu nad sadržajem sajtova trećih strana, pa s toga tim sadržajima pristupate na vlastitu odgovornost.

POLITIKA KOLAČIĆA

Kolačići su dio podataka koji se čuva na hard disku korisnika koji sadrži informacije o korisniku. Korišćenje kolačića nije povezano sa bilo kojom vrstom ličnih podataka dok ste na sajtu. Možete da odbijete kolačiće ukoliko to vaš pretraživač dozvoljava, iako u tom slučaju možda nećete biti u mogućnosti da koristite određene funkcije na sajtu ili ćete morati da češće unosite informacije kako biste koristili određene usluge na sajtu.

OSTALO

Moguća su povremena ažuriranja Uslova korišćenja. Kada do toga dođe, promjeniće se datum postavljanja novih Uslova korišćenja. Primjenjivi su oni Uslovi koji su trenutno objavljeni na sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica možete nam pisati na info@electrogroup.me

Ova stranica je posljednji put ažurirana 1. aprila 2024. godine.