Šta nas čini idealnim za razvoj vaše karijere?

Šest razloga zašto treba da aplicirate za poziciju u Electro Group

Ukoliko vas privlače inovacije iz svijeta elektrotehnike i težite kontinuiranom ličnom i profesionalnom usavršavanju, Electro Group predstavlja idealno okruženje za napredak u vašoj karijeri. Otkrijte šest razloga zbog kojih bi naša kompanija mogla biti idealna za vas i ukoliko se identifikujete sa našim vrijednostima i ciljevima, pozivamo vas da se prijavite za neku od trenutno otvorenih pozicija ili da popunite našu otvorenu prijavu, ukoliko trenutno ne nalazite poziciju koja odražava vaše profesionalne aspiracije.

 • Podsticajna radna kultura. U Electro Group-u, radna atmosfera je zasnovana na međusobnoj brizi, podršci i poštovanju. Svi zaposleni se tretiraju sa zahvalnošću, povjerenjem i integritetom, čineći našu kompaniju idealnim mjestom za one koji cijene pozitivno i podržavajuće radno okruženje.
 • Mogućnost usavršavanja i napredovanja. Zahvaljujući širokom spektru poslovnih segmenata, nudimo velike mogućnosti za profesionalni razvoj. Ovo omogućava zaposlenima da razvijaju svoje vještine u različitim oblastima interesovanja, čineći vašu karijeru dinamičnom i ispunjenom.
 • Inovacije i kreativnost. Zalažemo za promovisanje inovacija i kreativnosti, ulaganjem u kontinuiranu samoedukaciju i pružanjem prilika zaposlenima da prisustvuju međunarodnim sajmovima, seminarima i konferencijama.
 • Stalno obrazovanje i razvoj. Naši inženjeri i ostali zaposleni redovno učestvuju na seminarima, treninzima i obukama na kojima imaju mogućnost da prošire svoja znanja. Znanje se slobodno dijeli unutar tima, stvarajući kulturu otvorenosti i zajedničkog učenja.

 • Nagrade za doprinos. Cijenimo i nagrađujemo izuzetne doprinose zaposlenih, nudeći bonuse i druge nagrade kako na mjesečnom tako i na godišnjem nivou. Ovo priznanje za rad i trud dodatno motiviše zaposlene da daju svoj maksimum.
 • Fokus na dobrobit zaposlenih i naše zajednice. Duboko cijenimo dobrobit svojih zaposlenih i njihovih porodica, nudeći fleksibilnost u radu. Takođe, kroz redovne timske aktivnosti i podršku zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje, težimo promociji timskog duha, ali i održivije i prosperitetnije budućnosti.

Otvorene pozicije

Ako trenutno ne postoji otvorena pozicija koja bi odgovarala vašem profilu, pozivamo vas da popunite našu otvorenu prijavu. Nastojaćemo da vas kontaktiramo čim se pojavi prilika koja odgovara vašim kvalifikacijama i interesima.

 • Saradnik/saradnica za finansijske i računovodstvene poslove

  Saradnik/saradnica za finansijske i računovodstvene poslove

  Electro Group d.o.o., društvo za proizvodnju, promet, usluge i inženjering sa sjedištem u Podgorici, raspisuje konkurs za poziciju saradnika/saradnice za finansijske i računovodstvene poslove, sa punim radnim vremenom.