Vaš pouzdan partner velikih ideja

Electro Group, osnovan 2016. godine, prednjači kao vodeća veleprodaja elektro materijala i opreme u Crnoj Gori. Temelj našeg uspjeha leži u dinamičnoj sinergiji između vrhunskog inženjeringa i menadžmenta, čime se izdvajamo kao ključni igrač u industriji. Od naših početaka, sa ponosom smo proizveli i distribuirali više od 10,000 različitih modela razvodnih ormana, uspješno zadovoljavajući potrebe svih naših klijenata.

Misija

Naša misija je da se pozicioniramo kao pouzdan partner u oblasti elektro materijala i opreme, pružajući inovativna i dugoročna rješenja koja zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i dugotrajnosti.

Vizija

Vizija naše kompanije je da postanemo simbol za inovacije, dugoročnost i održivost u Crnoj Gori u industriji elektro materijala i opreme, ali i primjer idealnog poslodavca.

Vrijednosti

Naše osnovne vrijednosti su inovacija, integritet, kvalitet, timski rad i odgovornost. Te vrijednosti su temelj našeg poslovanja i kulture, usmjeravajući nas ka ostvarivanju misije i vizije.

Uspješna priča koju smo započeli 2016. godine

Od skromnih početaka pa sve do danas, susretali smo se sa mnoštvo divnih i velikih trenutaka, ali i ozbiljnih izazova. Zavirite u djelić tih trenutaka koji su Electro Group učinili vodećom kompanijom u svojoj industriji.

Posvećeni razvoju
održive budućnosti

Posvećeni razvoju
održive budućnosti

Cilj nam je unaprijediti kvalitet života naših zaposlenih, njihovih porodica i našeg društva.

Zajedno proslavljamo izvanredne uspjehe

Zajedno proslavljamo izvanredne uspjehe

Naši individualni i kolektivni uspjesi su prepoznati od strane naše zajednice.

Naš tim

Sa iskusnim upravljačkim timom i inženjerima, naša kompanija je izgradila imidž pouzdanog i odgovornog partnera, poznatog po visokom nivou profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Dejan Pešterac

Izvršni direktor

Lazar Buzić

Inženjer elektrotehnike

Nenad Marojević

Inženjer elektrotehnike

Filip Janković

Inženjer elektrotehnike

Želite li da postanete dio pobjedničkog tima?

Želite li da postanete dio pobjedničkog tima?

Otkrijte šta nas čini idealnim za razvoj vaše karijere i zbog čega biste trebali da aplicirate za poziciju u našoj kompaniji.